Kolmostien Terveys ja 9Lives Pirkanmaa aloittavat yhteistyön Parkanossa ja Kihniössä

Parkanon ja Kihniön sosiaali- ja terveyspalvelut tuottava Kolmostien Terveys Oy hankkii 1.3.2019 lähtien kotihoidon palvelut 9Lives Pirkanmaa Oy:ltä. Hankintasopimusta on valmisteltu noin vuoden ajan ja lopullinen päätös hankinnasta tehtiin 31.1.2019. Palvelujen laatu- ja sisältövaatimukset ovat samat kuin Parkanon kaupungin ja Pihlajalinnan välisessä palvelusopimuksessa.

Molemmat osapuolet odottavat kotihoidon kumppanuudelta paljon. 9Lives on hankkinut palveluntuotannon kehittämiseen selvityksen Nordic Healthcare Groupilta, joka tunnetaan julkisten sosiaali- ja terveyspalveluiden toiminnan kehittämisen asiantuntijana.

Kolmostien Terveyden toimitusjohtaja Timo Hokkanen näkee uuden kumppanuuden lupaavana. ”Haluamme kehittää toimintaamme, ja yhteistyö 9Livesin kanssa auttaa meitä tuottamaan entistä parempaa palvelua asiakkaillemme. Esimerkiksi yöaikaisiin turvapuhelinhälytyksiin vastaamiseen tulee parannus nopealla aikataululla.”

9Lives ottaa uuden askeleen kotihoidon palveluiden tuottamisessa. ”Haluamme laajentaa toimialaamme ja Kolmostien Terveyden kanssa tehty sopimus avaa tähän erinomaisen mahdollisuuden”, toteaa 9Livesin toimitusjohtaja Katariina Matveinen. ”Otamme Parkanossa ja Kihniössä vastuullemme merkittävän kokonaisuuden erityisesti ikäihmisten hyvinvoinnin ylläpitämisestä. Meille tämä tarjoaa myös mahdollisuuden uusimpien toiminnanohjausjärjestelmien hyödyntämiseen”, hän jatkaa.

Kotihoidon toiminnan siirtyminen 9Lives Pirkanmaa Oy:lle toteutetaan liikkeenluovutuksena ja Kolmostien Terveyden henkilöstö siirtyy uuden työnantajansa palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Henkilöstölle on pidetty asiasta infotilaisuus perjantaiaamuna ja tarkempia keskusteluja käydään vielä helmikuun aikana. Lisätietoa jokainen saa omalta esimieheltään.

Lisätiedot

toimitusjohtaja Timo Hokkanen, Kolmostien Terveys Oy, 040 832 4330 tai timo.hokkanen@pihlajalinna.fi liiketoimintajohtaja Timo Palo, 9Lives Pirkanmaa Oy , 050 365 3305 tai timo.palo@9lives.fi konsernin toimitusjohtaja Katariina Matveinen, 9Lives, 0400 635 895 tai katariina.matveinen@9lives.fi

Kolmostien Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin perustama yhteisyritys, joka on tuottanut Parkanon ja Kihniön sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 1.9.2015 lähtien. Sopimuskausi on 10 vuotta, ja siihen sisältyy lisäksi viiden vuoden optio. Yhtiö vastaa Parkanossa ja Kihniöllä 9 000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollosta.

9Lives Pirkanmaa Oy on osa 9Lives-konsernia, joka on tominut vuodesta 1989 lähtien. Konserni toimii mm. lakisääteisen ensihoito- ja sairaankuljetuspalvelun sekä hengityshalvauspotilaan hoidon tuottajana valtakunnallisesti. 9Lives-konsernissa on laajaa, ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista osaamista. Palveluprosessissa huomioidaan asiakkaiden tarpeet aina loppukäyttäjään asti. Potilaskohtaamisesta pyritään aina luomaan laadukas ja miellyttävä.