Elämänlaatumittari

Kolmostien Terveys ja Psykoterapiakeskus Vastaamo tarjoavat yhteistyössä parkanolaisille ja kihniöläisille psykoterapiapalveluita. Tavoitteena on tarjota matalalla kynnyksellä nopeaa ja vaikuttavaa keskusteluapua asiakkaiden psyykkisen voinnin ja kokonaisvaltaisen elämänlaadun parantamiseksi.

Kolmostien Terveyden asiakkaat voivat hakeutua psykoterapiaan kahta eri reittiä:

-Verkossa itse tehtävän elämänlaatumittarin ja sen tuloksiin perustuvan maksusitoumushakemuksen kautta
-Ammattilaisen ohjaamana esimerkiksi lääkärin tai hoitajan vastaanotolta, neuvolasta, kouluterveydenhuollosta, perheneuvolasta tai psykiatrian poliklinikalta

Maksusitoumuksen saanut asiakas on oikeutettu kymmeneen maksuttomaan vastaanottokäyntiin psykoterapeutilla valintansa mukaan:

-Psykoterapiakeskus Vastaamon toimipaikassa Parkanon terveyskeskuksen tiloissa
-Psykoterapiakeskus Vastaamon toimipaikassa Tampereen Kauppakeskus Tullintorilla
-Suojatulla videovastaanotolla verkossa

Elämänlaatumittari

Elämänlaatuasi arvioidaan 26 kysymyksestä koostuvalla mittarilla, jonka tulos kertoo tyytyväisyydestäsi fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiisi, sekä sosiaalisiin suhteisiin ja elinympäristöön. Elämänlaatumittarin täyttämisen jälkeen saat mahdollisuuden lähettää maksusitousmushakemuksen psykoterapiaan. Päätöksen maksusitoumuksesta saa tekstiviestillä noin viikon kuluessa. Maksusitoumus oikeuttaa korkeintaan kymmeneen maksuttomaan käyntiin Psykoterapiakeskus Vastaamon psykoterapeutilla.

Avaa elämänlaatumittari