Pihlajalinna-terveyssovellus

Etävastaanotot Pihlajalinna-terveyssovelluksessa ovat kuntalaisille ilmaisia 3.4.–30.6.2020.

Heti lääkäriin

Pääset samojen tuttujen Kolmostien Terveyden lääkärien vastaanotolle jonottamatta älypuhelimella. Saat hoidettua yleisimmät sairaudet ja vaivat sekä uusittua reseptit. Vastaanotto alkaa aina hoidontarpeen arvioinnilla. Etävastaanottokäynti maksaa saman verran kuin vastaanottokäynti terveysasemalla.

Pihlajalinna-terveyssovelluksen etävastaanotolla pääset keskustelemaan chatilla ja tarvittaessa videoyhteydellä hoitohenkilökunnan kanssa. Asiantuntijamme auttaa sinua vaivassasi ja ohjaa tarvittaessa sopivaan jatkohoitoon sujuvasti saman yhteydenoton aikana. Kunta-asiakkaan etävastaanottokäynti alkaa aina hoitajan vastaanotolla oirekohtaisella hoidon tarpeen arvioinnilla.

Etävastaanotto on uusi tapa asioida

Etävastaanotolla hoidetaan monenlaiset akuutit vaivat, kuten virtsatietulehdukset, ylähengitystieinfektiot, silmätulehdukset ja ihottumat. Lääkäri voi myös määrätä asiakkaalle lääkkeitä, tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin tai kirjoittaa lyhyen sairausloman. Koko oirelistan näet sovelluksesta.

Jo käytettävissä olevat asiointikanavat eli puhelinajanvaraus ja kivijalkavastaanotto, säilyvät ennallaan. Palvelu on avoinna kunta-asiakkaille oman terveyskeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Etävastaanoton hinnat

Hoitajan tekemä hoidon tarpeen arviointi: maksuton

Etävastaanottokäynti lääkärillä: hinta on sama kuin vastaanottokäynnin hinta terveysasemalla. Jos olet maksanut vuosimaksun, etävastaanottokäynnit kuuluvat siihen. (Vastaanottohinnat voi tarkistaa mm. kaupungin verkkosivuilta.)

Huomioithan, että sovelluksessa ei toistaiseksi voi asioida toisen henkilön puolesta.

Näin lataat sovelluksen ja aloitat käytön

Voit olla yhteydessä hoitohenkilökuntaan mistä vain, kun sinulla on älypuhelin, nettiyhteys ja Pihlajalinna-terveyssovellus ladattuna sovelluskaupasta. Sovellus on ladattavissa iPhonelle App Storesta ja Android-laitteille Google Playsta.

Toimi näin:

  1. Aloita lataamalla Pihlajalinna-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta.
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  3. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla jatkossa kirjaudut palveluun.
  4. Nyt olet valmis aloittamaan ensimmäisen etävastaanottokäyntisi.

Tarkemmat ohjeet terveyssovelluksen käyttöön voit katsoa: Ohjeet terveyssovelluksen käyttöön

Osallistumisaika arvontaan päättynyt, lahjakortit on arvottu.

Lataa Pihlajalinna-terveyssovellus puhelimeesi ja kirjaudu käyttäjäksi 31.3.2020 mennessä, niin olet mukana lahjakorttien arvonnassa. Arvomme 3 kpl 100 € ja 3 kpl 50 € arvoista lahjakorttia. Kirjautuminen on maksutonta.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan järjesti Kolmostien Terveys Oy.